Загибель помічника Залужного від вибуху гранати розслідуватиме ДБР

Читать на русском
Підслідність у кримінальному провадженні за фактом підриву гранати у селі Чайки на Київщині, що призвело до загибелі Геннадія Частякова, визначено за ДБР.
фото ДБР

Кримінальне провадження за фактом вибуху гранати, який спричинив загибель військовослужбовця Геннадія Частякова, помічника головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, направлено до Держбюро розслідувань.

Про це повідомляє Національна поліція у вівторок, 7 листопада.

Помічника Залужного попереджали, що подаровані гранати бойові – МВСКолега, який подарував Геннадію Частякову гранати, попереджав, що вони бойові. Але, очевидно, ці слова були сприйняті за жарт.

«Сьогодні, 7 листопада, підслідність у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР поліцією Київської області за фактом підриву гранати в с. Чайки на Київщині, що призвело до загибелі військовослужбовця, прокуратурою була визначена за Державним бюро розслідувань», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 листопада у селі Чайки Київської області від вибуху гранати загинув помічник головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного Геннадій Частяков. Син Частякова перебуває у тяжкому стані, він під наглядом лікарів. Дочка зазнала легких травм.

У МВС розповіли деталі загибелі помічника Залужного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: