Лукашенко покликав Орбана в Білорусь

Читать на русском
Олександр Лукашенко запросив прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана відвідати Білорусь. Пресслужба угорського прем'єра заявила, що розгляне можливість візиту.
Фото Белта

Олександр Лукашенко запросив прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана відвідати Білорусь для обговорення «важливих питань».

Про це пише AP.

Відомо, що Лукашенко передав запрошення прем'єр-міністру Угорщини через міністра закордонних справ Петера Сійярто, який зовсім нещодавно відвідував Мінськ. При цьому білоруський диктатор заявив, що готовий до діалогу з європейськими країнами, тому готовий обговорити з Орбаном «серйозні питання».

Варто відзначити, що керівник пресслужби угорського прем'єра Берталан Хаваші сказав, що запрошення буде розглянуто після того, як Орбан повернеться з саміту ЄС в Брюсселі.

Нагадаємо, нещодавно Орбан заявляв, що він «пишається» своїми контактами з російським диктатором володимиром путіним.

Також ми писали, що Угорщина буде блокувати 12-й пакет санкцій проти росії, якщо до обмежень потраплять газова, нафтова й атомна сфери промисловості країни-терориста.

Крім цього, прем'єр-міністри Угорщини та Словаччини Віктор Орбан та Роберт Фіцо на зустрічі лідерів Євросоюзу у четвер виступили проти пакета допомоги Україні у розмірі 50 мільярдів євро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: