Делегація бойовиків ХАМАС прибула з візитом до Москви

Читать на русском
До Москви прибула делегація палестинського угрупування ХАМАС. Бойовики вже зустрілися з представниками МЗС країни-окупанта та похвалили путіна.
Абу МарзукФото: palinfo.com

До Москви у четвер, 26 жовтня, прибула делегація палестинського угруповання ХАМАС.

Про це повідомили пропагандистські ЗМІ, а також МЗС країни-окупанта.

Напад на Ізраїль: які країни підтримали ХАМАС, а які – зберігають нейтралітетКраїни Заходу підтримують Ізраїль та засуджують напад ХАМАС. Які країни вважають за краще залишатися нейтральними чи підтримали бойовиків – на інфографіці.

Російська сторона заявляє, що групу бойовиків очолив «член політбюро Абу Марзук».

У Москві делегація ХАМАС зустрілася із представниками МЗС країни-окупанти, де обговорила ситуацію на Близькому Сході. За повідомленнями ТАРС, бойовики під час зустрічі «високо оцінили позицію президента рф та зусилля російської дипломатії».

Інші деталі візиту поки що не розкриваються. Варто також зазначити, що Кремль наперед не оголошував про приїзд бойовиків.

Нагадаємо, у ГУР Міноборони України заявили, що росія знала про плани ХАМАС напасти на Ізраїль. Також повідомлялося, що Кремль передав ХАМАС захоплену в Україні західну зброю.

Раніше повідомлялося, що росія та Китай наклали вето на резолюцію США, яка була спрямована на вирішення гуманітарної кризи у Газі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: