В Ізраїлі оновили дані щодо кількості заручників, яких утримує ХАМАС

Читать на русском
Бойовики палестинського угруповання ХАМАС утримують у заручниках щонайменше 224 осіб. До списку входять не лише ізраїльські цивільні та військові, а й вихідці з таких країн, як Мексика, Бразилія, США, Німеччина та Таїланд.
Фото: nytimes.com

Бойовики палестинського угруповання ХАМАС утримують у заручниках щонайменше 224 осіб.

Про це йдеться у оновленому звіті Армії оборони Ізраїлю, повідомляє CNN.

Війна Ізраїлю та ХАМАС: що відомо про можливу наземну операцію ЦАХАЛ у ГазіІзраїль має намір провести наземну операцію в Газі, щоб знищити ХАМАС. Що відомо і чому операція відкладається.

Попередня оцінка становила 222 особи. Зазначається, що в заручниках знаходяться не лише ізраїльські цивільні та військові особи, а й вихідці з таких країн, як Мексика, Бразилія, США, Німеччина та Таїланд.

«Серед них Міа Шем, 21-річна дівчина, яка минулого тижня знялася у відеокліпі, випущеному ХАМАС. На кадрах можна побачити, що Шем виглядає блідою, але сидить прямо з високо піднятою головою, заявляючи, що її було поранено та відвезено до Гази», – уточнили в CNN.

За даними журналістів, зараз ведуться «складні переговори» щодо звільнення заручників, які ХАМАС містить у Газі. У них беруть участь США, Ізраїль, Катар, Єгипет та ХАМАС.

Нагадаємо, у ніч на 26 жовтня армія Ізраїлю влаштувала рейд у Секторі Гази з використанням піхоти та танків.

Раніше в МЗС України повідомили, що мають підтверджену інформацію про 21 загиблого українця в Ізраїлі та одного зниклого безвісти, а в секторі Гази - про 3 загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: