Окупанти готуються до обстрілів України модернізованими ракетами С-300 – ЦНС

Читать на русском
Російська армія завезла до прикордонних з Україною регіонів нову партію модернізованих ракет до комплексів С-300. Окупанти мають намір використовувати їх для атак українською територією, повідомили в ЦНС.
Фото: росЗМІ

Російська армія завезла до прикордонних з Україною регіонів нову партію модернізованих ракет до комплексів С-300. Окупанти мають намір використати їх для атак по українській території.

Про це повідомляє пресслужба Центру національного спротиву.

Наймасштабніші за кількістю жертв теракти рф за час вторгненняПоки ООН не може знайти доказів геноциду в Україні, росіяни щодня скоюють криваві злочини. Наймасштабніші теракти – на інфографіці.

За інформацією ЦНС, ворог провів «глибоку модернізацію» цих ракет на заводі в Московській області, щоб отримати можливість завдавати ударів по наземних цілях в Україні.

Окупанти намагалися приховати факт їхнього переміщення ближче до кордону, проте про плани дізналися небайдужі місцеві мешканці.

Відомо, що наразі ракети перебувають на складах у районі Брянська.

Нагадаємо, наприкінці серпня повідомлялося, що окупанти розікрали кошти, виділені на оборонні укріплення на кордоні з Україною.

А нещодавно в ЦНС розповіли, що Москва звинуватила Білорусь у зриві постачання озброєння для армії росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: