Росіяни мають великі запаси ракет для С-300 – розвідка

Читать на русском
Кількість високоточного сучасного озброєння зменшується, але вони мають великі запаси ракет для комплексів С-300.
ілюстративне фото

Кількість високоточного сучасного озброєння зменшується, але вони мають великі запаси ракет для комплексів С-300.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у ефірі телемарафону 17 січня.

Скільки ракет залишилося у росії: Резніков показав нову інфографікуСтратегічних ракет у рф залишилося менше п'ятої частини від запасів, а хвалені Іскандери та Калібри майже закінчилися. Найбільше залишилося тактичних ракет

«Кількість високоточного сучасного озброєння зменшується, і за останніми ударами ми бачимо, що кількість використання та інтервалів інші. Натомість у них є великі запаси тих самих ракет для С-300, якими кошмарять українські міста», – розповів Юсов.

Крім того, він зазначив, що терористичний акт у Дніпрі, останні ракетні удари, використання комплексів С-300, С-400 з наземних цілей (зброя не вибіркових цілей) – ці удари точно мають на меті шкоду для цивільної інфраструктури та цивільного населення та за них несе відповідальність новий командувач російського угрупування в Україні Валерій Герасимов.

Нагадаємо, у ЗСУ повідомляли, що російські військові можуть мати сотні одиниць ракет Х-22, однією з яких ударили по будинку в Дніпрі.

За інформацією української розвідки, путін доручив Герасимову до березня захопити Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: