Москва звинуватила Білорусь у зриві постачання озброєння для армії рф – ЦНС

Читать на русском
Російським кураторам з ФСБ не сподобалося, що Мінськ відправив продукцію ВПК до Ірану, а не в росію.
sprotyv.mod.gov.ua

Російські куратори з ФСБ звинуватили військово-промисловий комплекс Білорусі у зриві постачання техніки для армії рф. Їм не сподобалося, що Мінськ відправив продукцію ВПК до Ірану.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Рф не полишає спроб втягнути Білорусь у війну: у розвідці розповіли, як самеРосія вважає своїм стратегічним завданням втягнути білоруську армію у наземну операцію у війні проти України.

«У Білорусі куратори з ФСБ, які прикріплені до місцевого військово-промислового комплексу, звинувачують останній у зриві постачання оплаченої техніки для зс рф», – йдеться у повідомленні.

Так, білоруському КДБ зробили зауваження щодо відвантаження продукції білоруського ВПК партнерам із Ірану. Йдеться про модернізовані елементи РСЗВ (труби), окремі запчастини до БПЛА, елементи автоматизованих систем управління військами та засоби радіоелектронної протидії.

«У рф незадоволені такою пріоритетністю й вже вимагають почати тиск на керівників білоруських підприємств й почати перевірку аби притягнути до відповідальності причетних», - додали в ЦНС.

Нагадаємо, Білорусь продовжила спільні з російською армією військові навчання. Також повідомлялося, скільки військових рф ще залишилося в Білорусі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: