Росіяни масово знімають відбитки пальців українців в окупації – ЦНС

Читать на русском
Російські окупаційні війська провели рейд селами на тимчасово окупованих територіях півдня України, під час якого зняли відбитки пальців місцевих жителів. Про це повідомили у ЦНС.
Фото: war.novyny.live

Російські окупаційні війська провели рейд селами на тимчасово окупованих територіях півдня України, під час якого зняли відбитки пальців місцевих жителів.

Про це повідомляє пресслужба Центру національного спротиву.

У ЦНС розповіли, хто з високопосадовців рф керує мобілізацією на окупованих територіяхРосійська влада має намір мобілізувати додатково 130 тисяч людей. На тимчасово окупованих територіях України цей процес контролюватиме заступник голови Ради безпеки рф Дмитро Медведєв.

За даними ЦНС, загарбники хочуть створити базу даних мешканців окупованої території. У Кремлі сподіваються, що це допоможе побороти підпілля.

Наголошується, що дактилоскопія проводилася примусово, для цього у селах організовували збори.

«При цьому від селян вимагали писати заяву на отримання російського паспорта. Таким чином ворог сподівається збільшити відсоток паспортизованого населення, адже зараз цей рівень не задовольняє Москву», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно в ЦНС розповіли, що окупанти вигадали новий спосіб примусової паспортизації підлітків.

Також повідомлялося, що ворог відмовляє у наданні медичної допомоги мешканцям тимчасово окупованих територій, які не мають паспорта рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: