Окупанти вигадали новий спосіб примусової паспортизації підлітків – деталі від ЦНС

Читать на русском
Російська окупаційна адміністрація продовжує політику примусової паспортизації на тимчасово захоплених територіях України. Так, ворог зобов'язав школи видати старшокласникам від 14 років поліси соціального страхування, які не можна отримати без паспорта рф.
Фото: ostro.org

Російська окупаційна адміністрація продовжує політику примусової паспортизації населення на тимчасово захоплених територіях України.

Про це повідомляє пресслужба Центру національного спротиву.

Окупанти не виплачують допомогу одиноким матерям, якщо ті не мають паспорту рф – ЦНСРосійські окупанти позбавляють грошової допомоги одиноких матерів, які не отримали російський паспорт.

У ЦНС розповіли, що на окупованих територіях Херсонської області росіяни зобов'язали школи видати старшокласникам віком від 14 років поліси медичного страхування.

При цьому основною умовою для його видачі є отримання підлітком паспорта росії. Крім того, документ країни-агресора має бути щонайменше в одного з батьків.

«Перелік осіб, які не отримують поліс школи, мають надати окупаційній адміністрації, а також провести виховну роботу з батьками таких дітей», - уточнили в ЦНС.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що ворог відмовляє у наданні медичної допомоги мешканцям тимчасово окупованих територій, які не мають паспорта рф.

А у ЗСУ розповіли, що окупанти залучають до війни проти України мешканців захоплених територій із російськими паспортами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: