Кримський міст став для рф тягарем в плані цілодобового захисту – розвідка Британії

Читать на русском
Підбитий Кримський міст додає значного навантаження на російську систему внутрішньої безпеки.
фото Вікіпедія

Росіянам доводиться витрачати значні зусилля, щоб захищати від ударів нещодавно відремонтований Кримський міст. Однак усі їхні зусилля не дають повної гарантії і він все одно залишається під загрозою.

Про це повідомила розвідка Великої Британії у Twitter.

Вибухи на Кримському мосту: що відомо про дві атаки на «сакральний» міст путінаКримський міст пережив під час повномасштабної війни дві атаки. Що відомо про вибухи 8 жовтня та 17 липня.

У розвідці зазначають, що пошкодження, отримані мостом внаслідок українського удару в липні цього року, було усунено достроково, проте фактично міст наразі має обмежену функціональність.

Вантажівки та пальне продовжують доставляти до Криму на поромах, а для легковиків діють жорсткі процедури безпеки для в'їзду на міст.

Як зазначається, Кримський міст тепер додає значного навантаження на російську систему внутрішньої безпеки, оскільки вимагає багатошарового захисту, включаючи використання протиповітряної оборони, які інакше були б розгорнуті в іншому місці.

«Впевненість російських сил безпеки у своїй здатності захистити цю велику та вразливу структуру і надалі перебуватиме під загрозою через винахідливість українських військових та служб безпеки», – додала британська розвідка.

Як відомо, з 1 жовтня рух через Кримський міст знову призупинено.

Нагадаємо, в РНБО підтвердили, що Україна брала участь в обох ударах по Кримському мосту. У жовтні окупанти знову посилили охорону Кримського мосту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: