Росіяни посилили охорону Кримського мосту – ВМС

Читать на русском
Окупанти посилили охорону мосту у Криму суднами прикордонної служби ФСБ. Найбільша концентрація росіян – на півдні.
фото Вікіпедія

Окупанти побоюються нових ударів ЗСУ. Керченський міст у тимчасово окупованому Криму зараз охороняють шість катерів та п'ять кораблів Федеральної служби безпеки рф.

Про це повідомив представник Військово-морських сил Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону 7 вересня.

Вибухи на Кримському мосту: що відомо про дві атаки на «сакральний» міст путінаКримський міст пережив під час повномасштабної війни дві атаки. Що відомо про вибухи 8 жовтня та 17 липня.

За його словами, окупанти посилили охорону переправи суднами прикордонної служби ФСБ. Найбільша концентрація росіян – на півдні, де вони очікують на нові атаки.

Також військові рф будують систему загороджень, в першу чергу йдеться про бонові загородження.

«На півночі теж є кораблі, але концентрація найбільша з півдня, де вони очікують на атаки. Також вони будують систему загороджень – насамперед це бонові загородження. Але таких огорож, які ми не зможемо подолати, не існує», – зазначив представник ВМС.

Як відомо, росіяни на Кримському мосту встановили новий проліт - замість пошкодженого внаслідок атаки морських дронів 17 липня.

Нагадаємо, в РНБО визнали, що Україна брала участь в обох ударах по Кримському мосту. У СБУ розкрили подробиці цих атак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: