Окупанти почали топити пороми для захисту Кримського мосту – ГУР

Читать на русском
Російські окупаційні війська затоплюють пороми навколо Кримського мосту, щоб убезпечити його від атак. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки.
Фото: росЗМІ

Російські окупаційні війська затоплюють пороми навколо Кримського мосту, щоб убезпечити його від атак.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України, опублікованому у Telegram.

У ВМС розповіли, скільки російських кораблів та катерів охороняють Кримський містКримський міст, на якому почастішала бавовна, зараз охороняють 14 кораблів і катерів рф з півночі та з півдня.

За даними військової розвідки, росіяни вже затопили один пором і тепер готуються затопити другий.

«Окупанти планують затопити щонайменше шість плавзасобів цього типу з метою створення захисної смуги перед Керченським мостом. Між затопленими поромами росіяни мають намір встановити бонові загородження», – розповіли у ГУР.

Війська рф пішли на такий крок, щоб хоч якось захистити Кримський міст від ударів.

«Нехитра міру захисту дев'ятнадцятикілометрового мосту у вигляді затоплення поромів свідчить про гарячковість рішень ворога та інтелектуальну кризу всередині військово-політичного керівництва терористичної росії», – наголосили у розвідці.

Нагадаємо, в ніч проти 17 липня на Кримському мосту сталися вибухи. В результаті загинули двоє людей, один проліт моста зійшов з опори, ще один був пошкоджений. ЗМІ одразу повідомили, що атака є спецоперацією СБУ та Військово-морських сил України.

Раніше у СБУ розкрили деталі перших вибухів Кримського мосту, які сталися у жовтні минулого року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: