Зеленський під Куп'янськом оглянув танки Leopard 2 та БМП, які беруть учать у боях

Читать на русском
Під час поїздки на фронт Володимир Зеленський оглянув танки Leopard 2 та БМП CV-90, які брали участь у боях із ворогом.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський сьогодні оглянув танки Leopard 2 та бойові машини піхоти CV-90, які брали участь у боях на Куп'янському напрямку.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський попросив генсека НАТО допомогти з додатковими системами ППОЗеленський попросив Столтенберга допомогти знайти більше систем ППО для захисту інфраструктури взимку.

Зеленський відвідав танковий підрозділ 21 ОМБр, де оглянув техніку, передану українській армії західними партнерами. Зокрема, йдеться про танки Leopard-2 та бойові машини піхоти CV-90, які використовувалися в боях на Куп'янському напрямку.

Він також поспілкувався з екіпажами танків та БМП.

Крім того, президент заслухав доповідь командувача оперативно-тактичного угрупування «Лиман» Олександра Грузевича про оперативну ситуацію в зоні відповідальності. Ще він заслухав доповідь комбригів про оперативну ситуацію на полі бою, перебіг наступальних та оборонних дій їхніх підрозділів.

Зеленський отримав інформацію про першочергові потреби підрозділів, серед яких військові найчастіше називали фронтові засоби ППО та РЕБ, окремі види боєприпасів. Насамкінець президент також вручив нагороди військовим та бойовим медикам, які відзначилися під час захисту України.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський вирушив до бійців на Куп'янсько-Лиманському напрямку. Ще нещодавно повідомлялося, що там росіяни знову поновили штурми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: