Рф намагається безуспішно контратакувати: Зеленський оцінив ситуацію на фронті

Читать на русском
Росія намагається безуспішно контратакувати, а ЗСУ крок за кроком просуваються, але не так швидко, як очікувалося і хотілося, сказав Зеленський.
Getty Images

Російські війська намагаються контратакувати, але безуспішно. Просування Збройних сил України продовжується, хоч і не так швидко, як очікувалося і хотілося.

Про це президент Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю телеканалу France 2.

«Росія намагається контратакувати, але безуспішно, і ми продовжуємо просуватися крок за кроком. Ми рухаємося не так швидко, як очікувалося, і як хотілося б», – сказав він.

За словами президента, якщо допомога Україні припиниться, то час буде на боці російських сил. «Якщо міжнародна увага так чи інакше переключиться з України, це матиме наслідки», – зазначив він.

«Доля України залежить від єдності решти світу. Я сподіваюся, що американська підтримка України продовжиться. Це з боку Джо Байдена, Конгресу та обох партій. Для нас це дуже важливо протистояти агресії», – додав Зеленський.

Нагадаємо, за словами Володимира Зеленського, росія розглядає сценарій заморозки війни в Україні, щоб відновити свій військовий потенціал до 2028 року та відновити агресію, зокрема проти інших країн.

Він також попереджав, що рф має намір посилити ядерні погрози через відсутність перемог на фронті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: