Зеленський завтра відвідає Румунію

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у вівторок, 10 жовтня, відвідає Румунію із офіційним візитом. Про це повідомила пресслужба румунського президента Клауса Йоганніса.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у вівторок, 10 жовтня, відвідає Румунію із офіційним візитом.

Про це повідомила пресслужба румунського президента Клауса Йоганніса.

Зеленський за час повномасштабної війни відвідав 23 країниВолодимир Зеленський за час повномасштабної війни здійснив 11 турів до союзників, відвідавши загалом 23 країни.

Зазначається, що Зеленський прибуде до Бухаресту на запрошення румунської сторони. Йоганіс прийме українського лідера у Котроченському палаці.

«Візит підтверджує продовження беззаперечної підтримки Румунії Україною в контексті незаконної війни росії, а також особливий характер двосторонніх відносин, їх потенціал та необхідність обговорення на найвищому рівні», – зазначено у повідомленні.

Сторони обговорять ситуацію в регіоні та Чорному морі, розвиток двосторонньої співпраці, європейську та євроатлантичну інтеграцію України, а також «повне дотримання прав осіб, що належать до національних меншин».

Нагадаємо, що ЗМІ повідомляли про майбутній візит ще минулого тижня. Це буде перша поїздка Зеленського до Румунії з початку повномасштабної війни.

Раніше ми розповідали, які ще країни відвідував президент під час повномасштабної війни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: