Росія вивела у Чорне море 4 кораблі: чи є серед них ракетоносії

Читать на русском
Станом на 7 жовтня в Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають чотири російські кораблі. Військові розповіли, що серед цих кораблів є один ракетоносій.
Фото: росЗМІ

Станом на 7 жовтня в Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають чотири російські кораблі.

Про це повідомляє Telegram-канал Військово-морських сил ЗСУ.

Морський бій: динаміка знищення російських кораблів та катерівРосія втратила 18 кораблів та катерів за час повномасштабної війни, ще до 10 суден було пошкоджено. Динаміка – на інфографіці.

Військові розповіли, що серед цих кораблів є один ракетоносій. При цьому у ВМС не уточнювали, скільки ракет він може тримати на своєму борту.

Крім того, в Азовському морі росія має ще один військовий корабель. А у Середземному морі знаходяться три кораблі ворога, з них один – носій «Калібрів».

«За добу, на користь росії, прохід Керч-Єнікальською протокою зробили: до Азовського моря - 22 судна, з них 9 рухалося з протоки Босфор. До Чорного моря – 16 суден, з них 4 продовжили рух у напрямку протоки Босфор», – уточнили у ВМС.

Нагадаємо, 22 вересня Сили оборони України завдали ракетного удару по штабу Чорноморського флоту у тимчасово окупованому Севастополі. Повідомлялося про втрати серед окупантів.

Раніше повідомлялося, що росіяни перевели кілька великих кораблів Чорноморського флоту з тимчасово окупованого Криму до Краснодарського краю рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: