Данілов назвав два варіанти майбутнього для Чорноморського флоту рф у Криму

Читать на русском
Секретар РНБО Олексій Данілов спрогнозував майбутнє кораблів Чорноморського флоту рф, розташованих у портах Криму та інших тимчасово окупованих територій України.
Фото: Reuters

Секретар РНБО Олексій Данілов спрогнозував майбутнє кораблів Чорноморського флоту рф, розташованих у портах Криму та інших тимчасово окупованих територій України.

Посаду, присвячену цій темі, опублікували політик у соцмережі Х (Twitter).

Удар по штабу Чорноморського флоту рф у Севастополі: фото та відео з місця подіїЗ'явилися фото та відео з місця ракетного удару по штабу Чорноморського флоту росії в окупованому Севастополі.

За його словами, тепер ворожий флот має лише два варіанти – самоліквідацію добровільну чи примусову.

«Найкращий і найбезпечніший вихід для збереження цілісності майнового-господарського комплексу міста Ахтіар (стара назва – Севастополь) і прилеглих територій – добровільне затоплення. Славетні російські військові рефлексії – знищення власного флоту при наближенні противника – мають мати тяглість в часі й традицію наступництва», – написав Данілов.

В іншому випадку ЧФ рф «нарізатиметься за принципом салямі». Данілов додав, що процес буде болісним, але ЗСУ завдають високоточних ударів виключно по об'єктах військової інфраструктури.

Нагадаємо, сьогодні вдень в окупованому Севастополі заявили про ракетний удар по штабу флоту рф. Російські Telegram-канали писали, що на півострові вдарили ракетами Storm Shadow.

У Міноборони росії вже підтвердили удар по штабу Чорноморського флоту. У відомстві також заявили, що один військовослужбовець рф зник безвісти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: