Рф знову забрала ракетоносії з Чорного моря

Читать на русском
Ракетоносії російських військових зараз не на бойовому чергуванні, їх завели з морів до пунктів базування.
фото Міноборони рф

Ракетоносії російських військових зараз не на бойовому чергуванні, їх завели з морів до пунктів базування.

Про це повідомили у вівторок у Силах оборони півдня України у Telegram.

З'явилося нове фото штабу ЧФ у Севастополі після ракетного ударуСтало відомо, як зараз виглядає штаб ЧФ росії у Севастополі після удару рівно тиждень тому.

«Корабельне угруповання ворога розгорнуто в кількості 8 кораблів із них 7 в Чорному та 1 в Азовському морях, які маневрують вздовж узбережжя рф і тимчасово окупованої Автономної республіки Крим. Ракетоносії заведені в пункти базування», – сказано у повідомленні.

Як повідомляється, оперативна ситуація в зоні відповідальності Сил оборони півдня України залишається стабільно напруженою.

«Різких змін у стані, складі та характері дій військ противника, ознак формування ним наступальних угруповань не виявлено. Триває контрбатарейна боротьба, продовжується переміщення сил та засобів», – йдеться у повідомленні.

Крім того, противник завдав авіаційних ударів із застосуванням крилатої ракети (ймовірно, Х-59) по території підприємства у населеному пункті Миролюбівка Херсонського району. Продовжуючи активність тактичної авіації у Чорному морі, застосували дві керовані авіабомби у напрямку острова Зміїний.

Нагадаємо, росія вночі 3 жовтня запустила по Україні 31 ударний безпілотник та крилату ракету «Іскандер-К». У ЗСУ припускали, що незабаром дрони домінуватимуть над ракетами в атаках рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: