Суд розглядає апеляцію адвокатів Коломойського щодо збільшення йому застави

Читать на русском
Суд розпочав розгляд апеляційної скарги захисту Коломойського щодо збільшення розміру застави до 3,8 млрд грн.
скріншот з відео

Київський апеляційний суд у п'ятницю, 6 жовтня, розпочав розгляд апеляційної скарги захисту олігарха Ігоря Коломойського щодо збільшення розміру застави до 3,8 млрд грн.

Про це стало відомо із трансляції засідання.

Суд відмовився випустити Коломойського з-під арештуСуд не задовольнив апеляцію на арешт олігарха Ігоря Коломойського. Запобіжний захід залишився без змін.

Бізнесмен Ігор Коломойський, якого підозрюють у шахрайстві, під час засідання у суді підтвердив, що має громадянство Кіпру та Ізраїлю. Також він заявив, що міграційна служба не повідомляла йому про позбавлення українського громадянства.

«Я від Міграційної служби нічого не отримував», – заявив Коломойський.

Нагадаємо, 2 вересня Ігорю Коломойському оголосили про підозру у шахрайстві та легалізації майна, отриманого злочинним шляхом. Йшлося про легалізацію у 2013-2020 роках понад півмільярда гривень шляхом виведення їх за кордон через підконтрольні банківські установи. Його взяли під варту.

8 вересня НАБУ та САП після повідомлення про підозру колишньому бенефіціарному власнику «Приватбанку» Ігорю Коломойському заарештували його активи.

15 вересня Коломойський отримав нову підозру за трьома статтями. А 16 вересня суд збільшив заставу олігарху – до 3 млрд 891 млн гривень (замість майже 510 млн гривень).

25 вересня суд відхилив апеляцію захисту та відмовився випустити Коломойського з-під арешту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: