Росія хоче відмовитись від договору про заборону ядерних випробувань

Читать на русском
У російській Держдумі обговорюватимуть відкликання ратифікації Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань.
peacekeeping.un.org

На найближчому засіданні Ради російської Держдуми обговорюватимуть відкликання ратифікації Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань.

Про це заявив глава Держдуми В'ячеслав Володін.

Розвідка прогнозує посилення ядерних погроз з боку росії – ЗеленськийРосійська федерація має намір посилити ядерні погрози через відсутність перемог на фронті. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

«На найближчому засіданні Ради Державної думи обов'язково обговоримо питання про відкликання ратифікації Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань. Це відповідає національним інтересам нашої держави. І буде дзеркальною відповіддю США, які досі не ратифікувала договір», – написав він у своєму Telegram-каналі.

За словами Володіна, ситуація у світі змінилася, «Вашингтон і Брюссель розв'язали проти росії війну», а отже, потрібні «нові рішення».

Нагадаємо, вчора володимир путін оголосив про успішне випробування ракети з ядерною енергетичною установкою «Буревісник».

У лютому путін заявив, що росія «призупиняє» свою участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння.

Раніше супутникові знімки зафіксували, що росія США та Китай останніми роками побудували нові об'єкти та вирили нові тунелі на своїх ядерних полігонах. Це може говорити про готовність країн поновити ядерні випробування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: