У ДПСУ розповіли, скільки чиновників не випустили з України за час дії заборони на виїзд

Читать на русском
З початку дії заборони на виїзд чиновників за кордон прикордонники не випустили з України понад дві тисячі держслужбовців. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

З початку дії заборони на виїзд чиновників за кордон прикордонники не випустили з України понад дві тисячі держслужбовців.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, його цитує Укрінформ.

Виїзд чиновників за кордон: кому тепер заборонено залишати Україну та які є виняткиНові правила виїзду чиновників за кордон під час воєнного стану – на інфографіці. Тепер виїзд дозволено лише у відрядження або з однієї з трьох поважних причин.

Він зазначив, що спроби деяких чиновників залишити Україну не відповідали умовам перетину держкордону на час дії воєнного стану.

«Прикордонники не пропустили понад 2 тисячі осіб, які перебували на контролі державної прикордонної служби. Вони намагалися виїхати не за тими умовами, які визначені у правилах перетину кордону, або ж з метою службового відрядження чи супроводжуючи своїх дітей», – зазначив Демченко.

Нагадаємо, заборона на виїзд чиновників була запроваджена наприкінці січня. Ми розповідали, кому тепер заборонено залишати Україну та які є винятки.

Раніше у ДПСУ розповіли, чи обмежать виїзд за кордон для жінок, які мають стати на військовий облік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: