Зеленський відвідав бійців на одному із найгарячіших напрямків фронту

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 3 жовтня, побував на Куп'янсько-Лиманському напрямку.
скріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський 3 жовтня побував на Куп'янсько-Лиманському напрямі та поспілкувався з українцями про ситуацію на фронті.

Про це президент розповів у Telegram.

Зеленський підписав закон про зарплати військових та поліцейських, які потрапили в полонЗаконопроект пропонує зберігати грошове забезпечення для військових та поліцейських, які потрапили в полон.

«Сьогодні відвідуємо наші бригади, які виконують бойові завдання на одному з найгарячіших напрямків – Куп'янсько-Лиманському. 103-а окрема бригада територіальної оборони, 68-а окрема єгерська бригада імені Олекси Довбуша, 25-а окрема повітряно-десантна Січеславська бригада», – написав Зеленський.

Глава держави обговорив із комбригами та комбатами оперативну ситуацію на полі бою, актуальні питання та потреби війська.

«Кожна наша бойова бригада, кожен воїн, який знищує окупантів, кожним своїм кроком уперед стверджує, що українська перемога неодмінно буде», – додав президент.

У свою чергу, бійці 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша подарували президенту шеврон.

Нагадаємо, Зеленський пообіцяв звільнити Мелітополь та Маріуполь. Також він анонсував створення оборонного фонду за рахунок російських активів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: