Суддя ВАКС відмовився розглядати питання арешту активів Коломойського

Читать на русском
Суд відмовився розглядати клопотання детектива НАБУ та прокурора САП про арешт активів Ігоря Коломойського.
фото Суспільне

Вищий антикорупційний суд відмовився розглядати клопотання детектива НАБУ і прокурора САП про арешт активів олігарха Ігоря Коломойського у межах справи про заволодіння ним понад 9,2 млрд грн ПриватБанку.

Таке рішення 21 вересня ухвалив слідчий суддя ВАКС Олег Ткаченко, повідомили «Слово і діло» співрозмовники в органах правопорядку.

Як довго перебувають у СІЗО підозрювані у резонансних кримінальних справахСкільки перебувають у СІЗО підозрювані у резонансних кримінальних злочинах, заарештовані за час війни – на інфографіці.

Таким чином, антикорупційний суд не наклав арешт на активи Коломойського, а строк накладеного НАБУ і САП тимчасового арешту вже сплив.

Раніше суддя ВАКС Олег Ткаченко також відмовлявся розглядати клопотання про запобіжні заходи двом підозрюваним у цій же справі.

Нагадаємо, 8 вересня Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура після повідомлення про підозру колишньому бенефіціарному власнику «Приватбанку» Ігорю Коломойському заарештували його активи.

Тим часом Коломойському в ізоляторі вручили вже третю підозру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: