Зеленський у Вашингтоні порушить питання щодо ППО для України

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський сьогодні прибув до столиці США - Вашингтону. Він проведе ряд важливих переговорів, зокрема щодо ППО.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Президент Володимир Зеленський прибув до столиці США - Вашингтону - де проведе ряд важливих переговорів. Однією із тем стане ППО для України.

Про це він повідомив у Telegram у четвер, 21 вересня.

Які країни-союзники роблять найбільший внесок у перемогу УкраїниВійськова, гуманітарна та фінансова допомога Україні – хто з союзників робить найбільший внесок у перемогу.

«Сьогодні важливі переговори у Вашингтоні. ППО для України – серед топових питань», – написав він.

Глава держави також прокоментував нічний масований ракетний удар росіян по Україні, заявивши, що «більшість ракет збита. Але лише більшість. Не всі».

«Я вдячний рятувальникам, які миттєво розпочали ліквідацію наслідків улучань. Дякую й кожній країні, яка вже надала Україні протиракетні системи. Працюємо, щоб повністю позбавити росію терористичного потенціалу», – зазначив Зеленський.

За його словами, Україні необхідно більше ППО, антиросійських санкцій та підтримки для українських воїнів на передовій.

Нагадаємо, цього тижня Зеленський перебуває з візитом у США. Попередні дні він провів у Нью-Йорку, виступив на Генасамблеї ООН та на засіданні Радбезу ООН. Також Зеленський обговорив із Шольцем посилення ППО в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: