У ДБР розповіли, що чекає на працівників військкомату на Львівщині за тортури над чоловіком

Читать на русском
Працівникам військкомату Самбора на Львівщині, які катували людину, оголосять про підозру найближчим часом.
скріншот з відео

Двом працівникам військкомату Самбора, яких затримали за підозрою у побитті чоловіка та незаконному утриманні його у приміщенні військкомату, вже сьогодні можуть оголосити про підозру. Також для них прокуратура проситиме арешт.

Про це розповіла радник із комунікації Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян в ефірі телемарафону 20 вересня.

Побиття у Рівненському військкоматі: співробітник ТЦК постачав наркотики своєму начальникуПрацівник Рівненського районного ТЦК видобував амфетамін для свого начальника, якого раніше затримали за побиття підлеглого.

«Зараз готується оголошення їм про підозри за такими статтями Кримінального кодексу, як незаконне позбавлення волі, тортури та перевищення службовою військовою особою повноважень», – повідомила Сап'ян.

За її словами, сьогодні до кінця дня можуть чоловікам оголосити про підозру.

«Я думаю, до кінця цього дня буде оголошено про підозру і обиратиметься для підозрюваних запобіжний захід. Це утримання під вартою без альтернативи внесення застави», – уточнила Сап'ян.

Нагадаємо, на Львівщині затримали працівників військкомату, які тиждень незаконно утримували чоловіка. Крім того, до мережі потрапило відео, на якому вони його били.

У липні 27 у Рівненській області затримали начальників обласного та районного військкоматів. Один із них побив підлеглого дерев'яною битою, другий зняв це на телефон. Обласний військком зараз заарештований.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: