Подоляк висловився про події в Карабаху та російських «миротворців»

Читать на русском
В ОПУ зазначили, що у випадку ситуації з Нагірним Карабахом російська так звана миротворчість повністю показала своє обличчя.
president.gov.ua

У разі ситуації з Нагірним Карабахом російська так звана миротворчість повністю показала своє обличчя. «Миротворці» кудись утекли, чого й слід було чекати від кремля.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Telegram у вівторок, 19 вересня, коментуючи події у Нагірному Карабаху.

Топ збройних та політичних конфліктів у 2023 році: що про них відомоТоп-10 збройних та політичних конфліктів у світі, за версією міжнародної кризової групи – як довго тривають та скільки загиблих.

«Чергове нагадування всім пострадянським країнам: росія завжди і всіх зраджує. А російська «миротворчість» чи «членство в російськоцентричній ОГКБ» – це незмінний ніж у спину у кризовій ситуації. Якщо ви, звісно, не готові делегувати росії частину своєї суб'єктності та суверенітету», – написав Подоляк.

Він попередив, що з росією ніколи не потрібно підписувати договори, не треба вести з нею серйозні переговори і не приймати від неї «миротворчі контингенти».

«Не відчиняйте двері для російської пропаганди та корупції. «Дружба» із росією завжди закінчується однаково», – додав Подоляк.

Нагадаємо, сьогодні Азербайджан розпочав антитерористичні заходи у Нагірному Карабаху для відновлення конституційного ладу. Пізніше у Баку висунули ультиматум Єревану.

У свою чергу росія заявила про начебто стривоженість через ситуацію в Карабаху.

А в самому Єревані після звернення Пашиняна почалися протести.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: