Зеленський у зверненні прокоментував сьогоднішню деокупацію Кліщіївки

Читать на русском
Зеленський подякував воїнам, які брали участь у визволенні Кліщіївки на Донеччині, а також усім, хто захищає українське небо та воює на передовій.
Офіс президента

Президент Володимир Зеленський подякував воїнам, які брали участь у визволенні Кліщіївки на Донеччині, а також усім, хто захищає українське небо та воює на передовій.

Про це йдеться у вечірньому зверненні голови держави.

«Особливо відзначу сьогодні воїнів, які крок за кроком повертають Україні своє саме в районі Бахмута. 80-та бригада ДШВ, 5-та окрема штурмова бригада, славетна 95-та й Об’єднана штурмова бригада Національної поліції «Лють». Кліщіївка! Молодці!», - заявив президент.

Основне зі звернення українського лідера:

  • Хочу сьогодні подякувати. Усім, хто захищає небо нашої держави. Нашим льотчикам та інженерам Повітряних сил, воїнам мобільних вогневих груп, усім нашим зенітникам. Дякую, що постійно збільшуєте число збитих російських ракет та дронів, а отже, й кількість врятованих наших людей, нашої інфраструктури. Дякую, воїни! І всім, хто зараз на передовій. Кожній бригаді.

  • Сьогодні Україна відзначає День рятівника. І в пʼятницю, напередодні, мав честь особисто подякувати працівникам і працівницям ДСНС України й усім тим, чиє серце просто відчуває, що інакше не можна, що треба дбати про інших, треба допомагати іншим, коли від цього залежить життя. Сьогодні я хочу подякувати не лише всім нашим рятівникам, але й усім рідним – мамам і татам хлопців і дівчат, чоловіків і жінок, які працюють у Державній службі з надзвичайних ситуацій України. Я дякую вам за те, що ваші діти виховані саме так: рятувати інших, робити все наше суспільство більш міцним і більш людяним. Дякую!

  • Сьогодні ж – і це дуже символічний збіг – у нашій державі відзначається День усиновлення. Це, певно, одна з найпочесніших місій у житті – допомогти дитині уникнути сирітської долі. Всім, хто так допомагає діткам, усім, хто так поширює тепло своєї родини, щоб стало менше самотніх доль у цьому світі, – усім дякую!

Нагадаємо, бійці ЗСУ офіційно підтвердили визволення Кліщіївки на Донбасі.

А раніше Зеленський розповів про підготовку до другої половини вересня, яка ознаменується як зовнішніми, так і внутрішніми подіями в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: