Бійці ЗСУ офіційно підтвердили визволення Кліщіївки на Донбасі

Читать на русском
Це сталося завдяки зусиллям 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 5-ї окремої штурмової бригади та об'єднаної бригади Нацполіції Лють.
Ілюстративне фотоКорреспондент.net

У неділю, 17 весресня, Сили оборони України визволили від російських загарбників населений пункт Кліщіївка у Донецькій області.

Про це повідомив Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський у Телеграмі.

Контрнаступ ЗСУ: протягом літа вдалося звільнити близько 250 кв. км територійУпродовж літа українські військові, за підрахунками Слово і діло, звільнили близько 250 кв. км територій. Докладніше про хід контрнаступу – на інфографіці.

Як зазначається, це сталося завдяки зусиллям 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 5-ї окремої штурмової бригади та об'єднаної бригади Нацполіції «Лють».

«Бахмутський напрямок. Кліщіївка зачищена від росіян і звільнена силами 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, 5-ї окремої штурмової бригади, Об'єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють», - заявив Сирський.

Разом з тим, об'єднана штурмова бригада Нацполіції «Лють» опублікувала відео з Кліщіївки й також підтвердила звільнення населеного пункту.

Наразі в деокупованому населеному пункті тривають стабілізаційні заходи, Сили оборони закріплюються на позиції.

Нагадаємо, раніше голова Офісу президента Андрій Єрмак оприлюднив фото з військовими у Кліщіївці на фоні місцевого храму, наголосивши, що Україна завжди повертає свої території.

Також українські захисники опублікували відео, де показали, як визволяли від російських окупантів Урожайне та Андріївку на Донеччині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: