Пішов на фронт добровольцем: на Донеччині загинув депутат Київради

Читать на русском
Депутат Київської міської ради від партії Європейська солідарність Сергій Ільницький загинув на фронті.
eurosolidarity.org

Депутат Київської міської ради від партії «Європейська солідарність» Сергій Ільницький (позивний Сокіл) загинув у бою на Донбасі під селищем Курдюмівка.

Про це повідомила пресслужба партії у середу, 23 серпня.

На війні загинув український актор Євген СвітличнийУкраїнський актор Євген Світличний, що воював у складі Вовків Да Вінчі, загинув на війні з російськими окупантами.

«Загинув друг, депутат Київської міської ради від ЄС Сергій Ільницький. Воював за наш український Донбас ще з 2014 року. Там і загинув, на Донбасі, під Курдюмівкою», – написав у Facebook лідер партії, народний депутат України Петро Порошенко.

Перший заступник командувача Української добровольчої армії Дмитра Яроша, командир загону «Південь» УДА у складі 28-ої ОМБр, полковник Сергій Ільницький (позивний Сокіл) став депутатом Київради від партії «Європейська Солідарність» у квітні 2023 року.

Із самого початку бойових дій Сергій Ільницький був на фронті. Ветеран Збройних Сил України, учасник АТО, полковник у відставці, він пішов добровольцем служити за прикладом свого сина-госпітальєра. Як кадровий військовий став начальником штабу УДА. Кавалер ордена «За заслуги».

Прощання із Сергієм Ільницьким відбудеться у Києві.

Нагадаємо, на війні з рф на Запорізькому напрямку загинув народний депутат IV скликання Сергій Слабенко. У квітні на фронті загинув колишній депутат Олег Барна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: