Стрілянина у Дніпрі: жінку, яка чинила опір поліції, відправили під домашній арешт

Читать на русском
Підозрювана провину не визнавала і попросила відпустити її під особисте зобов'язання, але суд вирішив інакше.
t.me/dnipro_now

У Дніпрі відбулося судове засідання, на якому обрали запобіжний захід, жінці-учасниці інциденту з патрульними 29 серпня.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Резонансне вбивство у Дніпрі: суд обрав патрульному запобіжний західСуд у Дніпрі обрав запобіжний захід патрульному поліцейському, якого підозрюють у вбивстві чоловіка під час зупинки автомобіля.

Прокурор наполягав на нічному домашньому арешті для підозрюваної з 22:00 до 8:00. Жінка своєї провини не визнавала. Підозрювана зазначила, що не має наміру ухилятися від слідства та попросила відпустити її під особисте зобов'язання.

В результаті суддя частково задовольнив прохання прокурорів. Підозрюваній обрали запобіжний захід – домашній арешт з 21:00 до 7:00 на 60 діб. Він триватиме до 13 листопада.

На суді жінка також заявила, що патрульний не надав їй свого посвідчення. І наголосила, що тікати після того, як зупинили машину, вона не збиралася.

12 вересня жінці було оголошено про підозру.

Нагадаємо, смертельний інцидент за участю патрульних стався у Дніпрі 29 серпня. За версією слідства, співробітник поліції застрелив чоловіка, який агресивно поводився після зупинки автомобіля за порушення правил дорожнього руху.

Патрульного затримали в рамках розслідування справи про вбивство та перевищення повноважень. 31 серпня поліцейському суд обрав йому запобіжний захід. Поліція також показала відео з патрульних бодікамер.

У Дніпрі відкрили кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних поліцейських.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: