Стрілянина у Дніпрі: оголошено про підозру жінці, яка чинила опір патрульним

Читать на русском
Жінку підозрюють за статтею ККУ – опір представнику влади, працівнику правоохоронного органу.
Фото: telegraf.com.ua

У Дніпрі правоохоронці оголосили про підозру 23-річній жінці, яка під час інциденту та смертельної стрілянини наприкінці серпня чинила опір поліцейським.

Про це повідомило Головне управління поліції Дніпропетровської області.

Стрілянина у Дніпрі: у мережі з'явилося відео нападу на патрульнуНа записі видно, що жінка напала на патрульну і тримала її зі спини, доки інший пасажир бив її напарника.

«12 вересня слідчі ГУНП в Дніпропетровській області вручили фігурантці повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу та ін.)», – йдеться у повідомленні.

Також у рамках досудового розслідування продовжуються слідчі дії, судова медична експертиза та інші слідчі заходи для встановлення всіх обставин правопорушення.

За результатами можлива додаткова кваліфікація, додали у поліції.

Нагадаємо, смертельний інцидент за участю патрульних стався у Дніпрі 29 серпня. За версією слідства, співробітник поліції застрелив чоловіка, який агресивно поводився після зупинки автомобіля за порушення правил дорожнього руху.

Патрульного затримали в рамках розслідування справи про вбивство та перевищення повноважень. 31 серпня поліцейському суд обрав йому запобіжний захід. Поліція також показала відео з патрульних бодікамер.

У Дніпрі відкрили кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних поліцейських. У ДБР попросили випадкових свідків надати інформацію та допомогти слідству.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: