Війська рф розгорнули вздовж українського кордону майже півсотні «Іскандерів» – ГУР

Читать на русском
Російська окупаційна армія розгорнула на кордоні з Україною 46 установок оперативно-тактичних ракетних комплексів Іскандер. Частина цих установок використовувалася під час удару 8 вересня.
Фото: росЗМІ

Російська окупаційна армія розгорнула на кордоні з Україною 46 установок оперативно-тактичних ракетних комплексів «Іскандер».

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький під час зустрічі Ялтинської європейської стратегії.

Наймасштабніші за кількістю жертв теракти рф за час вторгненняПоки ООН не може знайти доказів геноциду в Україні, росіяни щодня скоюють криваві злочини. Наймасштабніші теракти – на інфографіці.

За його словами, частина цих установок використовувалася під час удару по Україні 8 вересня.

«Саме цим комплексом і завдавали ударів. І балістичними ракетами, і крилатими ракетами також із комплексу «Іскандер». Таким чином, йде методичне знищення насамперед цивільних об'єктів нашої країни», – сказав Скібіцький.

Він зазначив, що українська система протиповітряної оборони є достатньо ефективною, оскільки знищує значний відсоток озброєнь, якими ворог б'є по Україні.

«Система ППО вже підтвердила свою ефективність тим, що відсоток крилатих ракет, інших боєприпасів, які прямують на цивільні, військові об'єкти, зменшується. Ми дякуємо нашим партнерам за ті новітні засоби озброєння, які надано нашій державі», – наголосив Скібіцький.

Нагадаємо, у середині серпня у Повітряних силах підрахували, скільки «Кинджалів» та «Іскандерів» уже збила українська ППО.

Раніше в ГУР назвали приблизну кількість ракет, які має росія.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: