Захист енергооб'єктів та портів: Зеленський розповів, що обговорювали на Ставці

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський у суботу, 9 вересня, провів чергове засідання Ставки.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у суботу, 9 вересня, провів чергове засідання Ставки. Обговорювалася низка важливих питань.

Про це президент повідомив у своєму Telegram.

Під час атак рф взимку ефективність систем ППО буде кращою – НаєвУкраїна готується до нових атак рф на критичну інфраструктуру під час майбутнього опалювального сезону. Так, цієї зими засобів ППО в українських військ уже буде більше, ніж минулої.

Зеленський розповів, що обговорювали сьогодні.

«Реалізація плану захисту енергетики та критичної інфраструктури від російських ударів із неба. Захист портів Одещини та інфраструктури «зернового коридору». Захист прифронтових територій. Підготовка до зими», – написав він.

Також Зеленський заслухав доповіді прем'єр-міністра, Міністерства енергетики, Укренерго, Укргідроенерго, НАК Нафтогаз, Генштабу.

«Усі доручення роздані. Робота триває», – додав він.

Нагадаємо, 6 вересня на засіданні Ставки у Зеленського також обговорювали підготовку до зими. Голова Кабміну Денис Шмигаль раніше розповідав про підготовку до опалювального сезону. За його словами, тривають ремонти атомних електростанцій, теплової та гідрогенерації, а також електромереж.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: