Росіяни полюють на українське підпілля під час псевдовиборів в окупації – спротив

Читать на русском
На тимчасово окупованих територіях росіяни під час псевдовиборів полюють на українське підпілля та посилюють контрзаходи.
Getty Image

На тимчасово окупованих територіях росіяни під час псевдовиборів полюють на українське підпілля та посилюють контрзаходи.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зокрема, росіяни планують виявляти тих, хто веде спостереження за дільницями. При цьому загарбники вибірково перевірять фото тих, хто прийшов голосувати та шукають фото дільниць чи зіпсованих бюлетенів.

«Для полювання росіяни залучають співробітників ФСБ у цивільному одязі, які ведуть спостереження поблизу дільниць. Тому закликаємо всіх бути уважними й краще ігнорувати «виборчий процес», – додають у центрі.

Раніше повідомляли, що представники Головного управління розвідки Міноборони України проводять на тимчасово захоплених російськими окупантами територіях України постійну роботу. Йдеться, зокрема, про партизанський рух та підривну діяльність щодо незаконних «виборів» інтервентів.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявляв, що головною метою так званих виборів, які зараз проводяться на територіях, тимчасово захоплених росіянами, є налагодження насильницької мобілізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: