Суд переніс розгляд апеляції на арешт Коломойського

Читать на русском
Розгляд апеляції на арешт Ігоря Коломойського перенесли на 25 вересня через відсутність матеріалів справи із Шевченківського суду.
Фото: Цензор

Київський апеляційний суд переніс на 25 вересня розгляд скарги олігарха Ігоря Коломойського на обрання йому запобіжного заходу у вигляді арешту з можливістю внесення застави.

Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Як довго перебувають у СІЗО підозрювані у резонансних кримінальних справахСкільки перебувають у СІЗО підозрювані у резонансних кримінальних злочинах, заарештовані за час війни – на інфографіці.

Засідання суду сьогодні не відбулося через відсутність матеріалів справи із Шевченківського суду. Коломойського, який перебуває у СІЗО, до суду не доставляли.

25 вересня апеляцію мають розпочати розглядати о 12:40.

Нагадаємо, 2 вересня Ігорю Коломойському вручили підозру за кількома статтями Кримінального кодексу – шахрайство та легалізація (відмивання) майна, отриманого злочинним шляхом. За версією слідства, у 2013-2020 роках він легалізував понад півмільярда гривень, вивівши їх за кордон. Для цього було використано інфраструктуру підконтрольних банків.

Того ж дня суд заарештував Коломойського на два місяці з можливістю внести 509 млн грн застави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: