Через стрілянину в Дніпрі було затримано патрульного – Офіс генпрокурора

Читать на русском
За фактами умисного вбивства та перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу розпочато досудове розслідування.
Суспільне

У Дніпрі затримали патрульного поліцейського у межах розслідування справи про вбивство та перевищення повноважень внаслідок стрілянини у вівторок, 29 серпня.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора на сторінці у Телеграмі.

Згідно з даними слідства, вчора, 29 серпня в одному з районів Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили автомобіль, у якому перебували неповнолітні діти.

«На вимогу вийти з авто водій та пасажири відмовились. Правоохоронці почали силою витягувати потерпілих з авто та використали газовий балончик. Під час бійки поліціянт застосував табельну зброю та здійснив три постріли у спину пасажиру. Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці», – у повідомленні Офісу генпрокуратури.

За фактами умисного вбивства та перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу розпочато досудове розслідування.

Зазначається, що причетного до перевищення службових повноважень правоохоронця затримано, вирішується питання щодо повідомлення про підозру. Слідство триває, з'ясовуються всі обставини справи.

Нагадаємо, що керівництво Нацполіції та працівники ДБР розпочали кримінальне провадження щодо інциденту зі стрільбою у Дніпрі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: