Зеленський повідомив про успішне застосування української далекобійної зброї по цілі за 700 км

Читать на русском
Україна успішно застосувала власну далекобійну зброю, уразивши ціль на відстані 700 кілометрів, повідомив Зеленський.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський повідомив про успішне застосування української далекобійної зброї, яка вразила ціль на відстані 700 кілометрів.

Він написав про це за підсумками щоденної селекторної наради.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

«Заслухав доповідь головкома про ситуацію на полі бою. Оборонні та наступальні дії. Наш рух уперед не зупиняється. Міноборони – про надходження зброї та боєприпасів. Зокрема, отримання великої партії броньованих «медеваків» – те, що зараз дуже потрібно. Мінстратегпром – про власне виробництво. Успішне застосування нашої далекобійної зброї: ціль уражена за 700 кілометрів», – розповів Зеленський.

Крім того, Міністерство інфраструктури звітувало про наступні кроки щодо зернової угоди, МВС – про ліквідацію наслідків обстрілів та ситуацію з безпекою перед 1 вересня. Кабмін та ОПУ працюють над підготовкою до зими.

Нагадаємо, в ніч на 30 серпня на кілька регіонів росії було здійснено масовану атаку дронами. Найсерйозніші наслідки були у Пскові, де на аеродромі було знищено кілька військово-транспортних літаків Іл-76.

Раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний визнавав, що Україна завдає ударів по території росії, але не західною зброєю.

Секретар РНБО Олексій Данілов також говорив, що Україна має право на удари по рф зброєю власного виробництва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: