«Бавовна» в рф – у районі Псковського аеропорту сильні вибухи та пожежа (доповнено)

Читать на русском
За попередніми даними, 2 літаки отримали пошкодження під час атаки на аеропорт у Пскові. Проте офіційних підтверджень цієї інформації немає.
t.me/lachentyt

У російському Пскові, сьогодні вночі, 30 серпня, в районі аеропорту пролунала серія вибухів. Відомо, що після «бавовни» виникла сильна пожежа.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Згідно зі словами очевидців, аеродром спільного використання був атакований кількома невідомими безпілотниками. Окрім пожежі та вибухів, у районі аеродрому було чути кулеметні, або автоматні черги.

За попередніми даними, в атаці на псковський аеропорт брало участь понад 10 безпілотників, атака почалася о 23:40 за місцевим часом. А військові країни-агресора намагалися збити БПЛА зі стрілецької зброї.

Як зазначають місцеві канали, 2 літаки отримали пошкодження під час атаки на аеропорт у Пскові. Проте офіційних підтверджень цієї інформації немає.

РосЗМІ повідомляють, що атака, ймовірно, була завдана по Черехінській військовій базі, де дислокується 104-ий гвардійський десантно-штурмовий полк ЗС рф.

Станом на 3.00 ночі відомо про чотири пошкоджені транспортні літаки Іл-76.

Нагадаємо, у вівторок, 29 серпня, у тимчасово окупованому Криму пролунав черговий вибух. За даними очевидців, глухий вибух було чутно в районі села Оленівка.

Також у РНБО пояснили, чому Москву дедалі частіше атакують безпілотники.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: