В Одесі сталася стрілянина, є загиблі – фото

Читать на русском

Двоє людей загинули внаслідок перестрілки в Одесі. За попередньою інформацією поліції, причиною стрілянини став конфлікт між родичами, що знаходилися в обох автомобілях.
Фото: поліція

В Одесі вдень 1 червня сталася перестрілка, внаслідок якої двоє людей загинули, ще одну було поранено. За попередньою інформацією, причиною стрілянини став конфлікт між родичами.

Про це повідомляє обласна поліція.

Стрілянина відбулася у Київському районі міста близько 15 години дня. Спочатку було відомо про одного загиблого та двох поранених, але постраждалий помер у швидкій.

«Внаслідок перестрілки загинула жінка. У кареті швидкої допомоги помер 30-річний водій автомобіля BMW. Попередньо встановлено, що причиною стрілянини став конфлікт між родичами, що знаходилися в обох автомобілях. Триває огляд місця події. Повні обставини встановлюються», – розповіли правоохоронці.

Як пише місцеве видання «Думська» з посиланням на очевидців, вогонь відкрив водій Range Rover: він поранив людей, які сиділи на передніх сидіннях у BMW, а пасажир із заднього сидіння тієї машини відкрив вогонь у відповідь.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство).

Нагадаємо, у жовтні у Чернівцях загинула патрульна поліцейська, яка разом із напарником затримувала підозрюваного у розбещенні неповнолітніх.

За кілька днів під час затримання злочинець знову відкрив вогонь по співробітниках поліції та був застрелений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: