У Харкові під час перестрілки загинули троє чоловіків - подробиці

Читать на русском
На затримання зловмисника оперативно були направлені поліцейські полку поліції особливого призначення, управління карного розшуку, територіального підрозділу.
Ілюстративне фото

Сьогодні увечері, 25 травня, під час перестрілки в Холодногірському районі міста Харкова загинули троє чоловіків. Наразі поліція встановлює обставини події.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

«25 травня о 20:50 до чергової частини ГУНП в Харківській області надійшла інформація, що в Холодногірському районі міста Харкова невідомий стріляє з автомата. Під час затримання правопорушник був знешкоджений», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на затримання зловмисника оперативно були направлені поліцейські полку поліції особливого призначення, управління карного розшуку, територіального підрозділу.

На місце події прибули керівництво головного управління поліції, працюють дві слідчо-оперативні групи, криміналістична лабораторія. Збираються речові докази, які будуть направлені на експертне дослідження. Встановлюються обставини події, особи учасників перестрілки.

Згідно з інформацією місцевих ЗМІ, один із загиблих чоловіків, був одягнений у військову форму.

Як повідомляється, слідчим відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 115 (убивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, що напередодні у Харкові російський снаряд влучив біля зупинки транспорту, є поранений.

Раніше ми повідомляли, що у Харкові після 3 місяців війни знову запрацювало метро.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: