Єрмак заявив, що Формулу миру підтримали ще 8 держав

Читать на русском
Загальна кількість країн, які підтримують Формулу миру, становить 63 держави. Цього тижня до реалізації українського мирного плану приєдналися представники восьми країн.
Фото: Офіс президента України

Загальна кількість країн, які підтримують Формулу миру, становить 63 держави.

Про це в ефірі телемарафону заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Формула миру: які країни підтримали план ЗеленськогоФормулу миру, запропоновану Володимиром Зеленським, підтримали Євросоюз, США та ще понад десять країн. Докладніше – на інфографіці.

За його словами, 18 серпня відбулася зустріч із послами країн-партнерів України. Під час заходу дипломатичні представники восьми держав заявили про підтримку українського мирного плану.

«Кожного тижня у нас зростає кількість країн, які приєднуються. Сьогодні це вже було 63 країни. І до нас сьогодні приєдналися представники Албанії, Кіпру, Малайзії, Молдови, Мальти, Словенії, Таїланду та В'єтнаму», – повідомив Єрмак.

Він також розповів, що цього місяця має відбутися нова зустріч із питань миру в Україні. На ній планується обговорити діяльність робочих груп щодо реалізації пунктів Формули миру.

Нагадаємо, нещодавно Єрмак розповів про подальші кроки України після зустрічі з питань миру у Джидді.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що українська Формула миру може бути використана для припинення інших військових конфліктів та подолання глобальних проблем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: