В окупованому Криму стрімко дорожчає паливо – причина

Читать на русском
В окупованому росіянами Криму спостерігається різке підвищення цін на паливні матеріали. Про це повідомили у представництві президента України на півострові.
Фото: auto.onliner.by

В окупованому росіянами Криму спостерігається різке підвищення цін на паливні матеріали.

Про це повідомили у пресслужбі представництва президента України у Криму.

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

Зазначається, що подорожчання пов'язують із дефіцитом палива – на півострові практично не залишилося запасів.

«Водночас, окупаційна адміністрація намагається заспокоїти місцеве населення і заявляє, що палива вистачає в повному обсязі, а ситуація в Криму «стабільна» і «перебуває під контролем», – заявляють у представництві президента.

Також на півострові фіксується скорочення кількості російських туристів та зниження вартості відпочинку.

«Власники готелів зазначають, що основною причиною зниження попиту на відпочинок в окупованому Криму є транспортні обмеження, а також психологічний страх сімей з дітьми», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, що війну не буде закінчено, поки Крим перебуває під окупацією. У свою чергу, міністр оборони Олексій Резніков висловлював думку, що Україна візьме Крим без бою.

Раніше постійний представник президента України на півострові Таміла Ташева розповіла, скільки колаборантів у Криму можуть постати перед судом після деокупації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: