У Криму вже готові до «жесту доброї волі» – Гуменюк

Читать на русском
Окупанти та колаборанти в Криму вже готуються до можливого жесту доброї волі. За словами Наталії Гуменюк, високопосадовці евакуюють з півострова свої сім'ї та майно.
Фото: Courtesy Photo

Окупанти та колаборанти в Криму вже готуються до можливого «жесту доброї волі».

Про це заявила речник Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк в ефірі «Радіо Свобода».

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

За її словами, високопосадовці евакуюють з півострова свої сім'ї та майно, а в нотаріальних конторах – ажіотаж у зв'язку з переоформленням майна.

«Це всі ознаки того, що колаборанти верхнього ешелону вже готові до майбутнього жесту доброї волі», – зазначила Гуменюк.

Вона також розповіла, що навіть за великого бажання далеко не всі чиновники зможуть швидко виїхати з Криму.

«Перевантажений і втомлений Кримський міст не може так працювати, а об'їзні шляхи материковою частиною дуже небезпечні. Там цивільні потрапляють до таких «бутербродних композицій», коли їхні автомобілі потрапляють у військові колони, щоб бути живим щитом. Люди не дуже хочуть у цій ситуації ризикувати власним життям», – повідомили у ОК Південь.

Нагадаємо, нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, що війну не буде закінчено, поки Крим перебуває під окупацією.

У свою чергу, керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що українські військові скоро зможуть звільнити окупований росіянами Кримський півострів.

Раніше у Зеленського розповіли, скільки колаборантів у Криму можуть постати перед судом після деокупації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: