Ізраїль завдав високоточного удару по Сирії, знищивши ракетні склади бойовиків

Читать на русском
Ціль вразила ракета класу земля-земля, запущена сухопутним комплексом. Раніше ракетні удари по цілях у Сирії найчастіше завдавалися з військових літаків.
Defense Express

Сьогодні у гірському районі на захід від сирійської столиці Дамаска ізраїльським ударом було знищено склад ракетного озброєння Хезболли.

Про це повідомляє Vesty.co.il, з посиланням на заяву Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини (SOHR).

Зазначається, що ціль вразила ракета класу «земля-земля», запущена сухопутним комплексом. Раніше ракетні удари по цілях у Сирії найчастіше завдавалися з військових літаків.

Згідно з даними SOHR, вибухи були дуже сильними і не припинялися близько двох годин.

Як повідомляється, ймовірно, накопичення такої кількості боєприпасів тривало не один місяць. Примітно, що державне сирійське телебачення та офіційне інформаційне агентство SANA не надали жодних подробиць про те, що сталося, як це зазвичай відбувається після подібних атак.

Йдеться про першу атаку, про яку повідомили у Сирії після того, як сотні пілотів та офіцерів запасу ізраїльської армії заявили про те, що вони не готові проходити військові збори через триваючу юридичну реформу в країні.

Нагадаємо, що Україна ініціюватиме виключення Ізраїлю із зустрічей «Рамштайну».

Також прем'єр Ізраїлю пояснив, чому країна утримується від поставок озброєння в Україну. Влада й надалі дотримуватиметься збалансованого підходу у питанні допомоги Україні. І на це, за словами Нетаньяху, є дві причини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: