Після вибухів у Керчі на Кримському мосту утворився затор у понад 1000 машин

Читать на русском
Окупаційна влада двічі за сьогоднішній день перекривала рух мостом. Наразі автомобілі зібралися і зі сторони Тамані, і з боку Керчі.
24 канал

Через атаки на Кримський міст 12 серпня на ньому утворився величезний затор. Наразі відомо про більш як тисячу автівок, що не можуть проїхати.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Вибухи на Кримському мосту: що відомо про дві атаки на «сакральний» міст путінаКримський міст пережив під час повномасштабної війни дві атаки. Що відомо про вибухи 8 жовтня та 17 липня.

Згідно з даними ЗМІ країни-агресора, у черзі стоять 1272 автівки. Машини не можуть проїхати як зі сторони Тамані, так і зі сторони Керчі.

Telegram-канал ASTRA повідомив, що з боку Тамані в черзі перед пунктом огляду стоїть 561 автомобіль, а з боку Керчі - 711, час очікування становить близько 2 годин.

Як відомо, російська влада двічі за день перекривала рух мостом та ховала його за допомогою димової завіси.

Нагадаємо, у суботу, 12 серпня, в тимчасово окупованому місті Керч вдруге за день пролунали звуки вибухів.

У Міністерстві оборони країни-агресора прокоментували сьогоднішні вибухи в районі Кримського мосту і заявили, що його атакували ракетами С-200. В ударах по окупованому Криму традиційно звинуватили Україну.

Крім цього цієї вночі у Криму також пролунали вибухи. Вранці в суботу Міноборони рф заявило, що нібито 20 українських дронів атакували Крим. Також у рф запевнили, що 14 безпілотників збила російська ППО, ще шість були придушені засобами радіоелектронної боротьби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: