Міноборони рф прокоментувало нові вибухи в районі Кримського мосту

Читать на русском
Росіяни запевнили, що сьогодні російські системи ППО начебто збили ракету С-200 в районі Кримського мосту.
t.me/Crimeanwind

У Міністерстві оборони країни-агресора прокоментували сьогоднішні вибухи в районі Кримського мосту і заявили, що його атакували ракетами С-200. В ударах по окупованому Криму традиційно звинуватили Україну.

Про це йдеться у повідомленні російського військового відомства у Телеграмі.

«12 серпня близько 13 години «київським режимом» була вчинена спроба реалізувати терористичний удар по Кримському мосту зенітною керованою ракетою С-200, переробленою в ударний варіант», – йдеться в повідомленні.

Також Міноборони рф стверджує, що ворожі цілі вдалося «перехопити в повітрі». Спрацювала місцева ППО, руйнувань і постраждалих немає, уточнює відомство.

При цьому, окупанти продовжують запевняти, що ситуація на мосту контрольована. Радник Аксьонова Олег Крючков стверджує, що дим навколо мосту – «димова завіса, поставлена спеціальними службами», а не наслідки «прильоту».

Нагадаємо, у суботу, 12 серпня, в тимчасово окупованому місті Керч вдруге за день пролунали звуки вибухів.

Крім цього цієї вночі у Криму також пролунали вибухи. Вранці в суботу Міноборони рф заявило, що нібито 20 українських дронів атакували Крим. Також у рф запевнили, що 14 безпілотників збила російська ППО, ще шість були придушені засобами радіоелектронної боротьби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: