Гуменюк прокоментувала заяви росіян про збиття дронів у Криму

Читать на русском
Сезон бавовни триватиме, і в Криму буде неспокійно, доки ЗСУ не звільнять його від окупантів.
скрін з відео

Заяви Міноборони рф та окупантів у тимчасово окупованому Криму про нібито збиття безпілотників орієнтовані, в першу чергу, на настрій місцевих жителів.

Про це заявила спікер Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі Громадського радіо у суботу, 12 серпня.

Зеленський у зверненні розповів про план деокупації та реінтеграції КримуЗа його словами, очевидно, що після визволення Криму від окупації туди повернуться і економічні можливості, і особиста безпека для людей, і відчуття реальної свободи, якого там немає вже з 14-го року.

За її словами, заяви призначеної рф так званої влади окупованого Криму розраховані насамперед «на її електорат».

«Сили оборони щоразу повідомляють, якщо справді відпрацьовують якісь цілі. Втім, справді «сезон бавовни» триватиме, і в Криму буде неспокійно, доки його не звільнять від окупантів», – сказала Гуменюк.

Вона також розповіла про ситуацію на Мелітопольському та Бердянському напрямах. За словами Гуменюк, Сили оборони України не бачать жодних ознак посилення російських сил, проте окупанти постійно маневрують у цих районах.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Криму знову пролунали вибухи. Вранці в суботу Міноборони рф заявило, що нібито 20 українських дронів атакували Крим. Також у рф запевнили, що 14 безпілотників збила російська ППО, ще шість були придушені засобами радіоелектронної боротьби.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: