Екснардепу Арістову повідомили про підозру через відпочинок на Мальдівах

Читать на русском
Генеральний прокурор Андрій Костін повідомив про підозру колишньому народному депутату України, який у розпал війни поїхав відпочивати на Мальдіви. Про це повідомляє пресслужба ДБР.
Фото: LIGA.net

Генеральний прокурор Андрій Костін повідомив про підозру колишньому народному депутату України, який у розпал війни поїхав відпочивати на Мальдіви.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Хто з колишніх та чинних нардепів за час повномасштабної війни отримав підозру і за щоЗа час повномасштабної війни понад 40 чинним і колишнім нардепам оголосили про підозри у різних злочинах.

Ім'я та прізвище в публікації не вказані, але, вочевидь, йдеться про Юрія Аристова.

За даними правоохоронців, нардеп вніс до офіційних документів завідомо недостовірні відомості про термін його перебування за кордоном, цілі відрядження, країни перебування та час повернення в Україну.

«Це було зроблено для відпочинку нардепа з його сім'єю в одному з готелів на території Мальдівської Республіки», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, зі ЗМІ стало відомо, що в середині липня Арістова помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що знаходиться на Мальдівах.

Правоохоронці зацікавилися тим, як депутат зміг опинитися на відпочинку на Мальдівах, незважаючи на заборону виїзду чиновникам за кордон. Відкрито кримінальну справу – вивчатимуть можливе внесення свідомо неправдивих відомостей до офіційних документів для виїзду. До Арістова вже приходили з обшуками.

Нардеп, у свою чергу, подав заяву про дострокове складання мандату. Сьогодні Верховна Рада позбавила його повноважень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: