Нардепа Гунька викрили «на гарячому»

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку викрили на корупційних діях чинного члена парламенту від пропрезидентської фракції.
фото: прес-служба Слуги народу

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили «на гарячому» народного депутата України.

Про це повідомляють прес-служби органів.

За словами співрозмовників «Слово і діло» в органах правопорядку, йдеться про нардепа від фракції «Слуги народу» Анатолія Гунька.

Хто з колишніх та чинних нардепів за час повномасштабної війни отримав підозру і за щоЗа час повномасштабної війни понад 40 чинним і колишнім нардепам оголосили про підозри у різних злочинах.

«За процесуального керівництва прокурорів САП детективи НАБУ спільно з СБУ та за сприяння Генерального прокурора на отриманні неправомірної вигоди викрито чинного народного депутата України та двох його спільників», – інформує САП.

Попередньо встановлено, що вказані особи отримали першу частину коштів у сумі 85 тисяч доларів від приватного підприємця за нібито передачу в оренду державних земель.

Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд вкотре продовжив арешт екснардепа Сергія Скуратовського. Раніше САП оголосила підозру нардепу від «Слуги народу» та її помічниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: