Співробітники ДПСУ затримали росіянку, яка вивозила за кордон чоловіків-ухилянтів

Читать на русском
Громадянка країни-агресора, котру викрили оперативники Чернівецького прикордонного загону разом з СБУ та Нацполіцією України, мала в Україні посвідку на проживання.
facebook.com/DPSUkraine

Прикордонники та правоохоронці викрили 49-річну росіянку, яка незаконно переправляла чоловіків-призовників через кордон до Румунії.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ на сторінці у Фейсбук.

Зазначається, що громадянка країни-агресора, котру викрили оперативники Чернівецького прикордонного загону разом з СБУ та Нацполіцією України, мала в Україні посвідку на проживання.

Вона незаконно переправляла чоловіків-призовників до Румунії за 5-7 тисяч доларів, її затримали під час перевезення клієнтів.

Також в ДПСУ розповіли про подібний випадок й на Буковині, де двоє організаторів брали по 3,7 тисячі доларів з кожного ухилянта.

Наразі справи всіх порушників скеровано до суду.

Нагадаємо, що на Закарпатті затримали одразу 15 чоловіків у спробі незаконного перетину кордону.

Раніше у трьох областях України силовики викрили нові схеми незаконного перетину кордону чоловіками. Вартість таких «послуг» становила до 12 тисяч євро.

З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, які категорії чоловіків можуть виїжджати за кордон під час дії воєнного стану.

Також ми писали, як змінилися правила перетину кордону для чиновників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: